PCB productie

Luchtbevochtiging voor de PCB productie

Bij de productie van printplaten en overige elektronische componenten doet men er alles aan om elektrostatische ontladingen te voorkomen. Er worden speciale ESD vloeren gelegd, medewerkers en bezoekers lopen op speciale schoenen of krijgen geleidende strips opgeplakt, alles wordt extra geaard en er wordt speciaal gereedschap gebruikt. Dit alles om het opbouwen van elektrostatische lading te voorkomen.

Voordelen van de luchtbevochtigingssystemen van Elka Air voor de PCB productie

Met name zodra het buiten kouder wordt, daalt de relatieve luchtvochtigheid in de werkruimten. Met een luchtbevochtigingsinstallatie van Elka Air kunt u de luchtvochtigheid kunstmatig verhogen. Hierdoor neemt de kans op statische elektriciteit aanzienlijk af en ontstaat er een aangename werkomgeving.

Onderdrukt/beperkt stof

Vermindert de statische elektriciteit in de ruimte

Verhoogt de kwaliteit

Zuiverdere metingen

Als leverancier van zowel persluchtluchtbevochtiging, hogedrukluchtbevochtiging, stoomluchtbevochtiging en ultrasoonluchtbevochtiging kunnen de specialisten van Elka Air als geen ander inspelen op uw wensen. Samen met u bespreken we graag de voor- en nadelen van de verschillende bevochtigingssytemen zodat u verzekerd bent van de juiste keuze.

Meer informatie over onze producten voor luchtbevochtiging en stofbestrijding?