Onze ambitie en kerwaarden

Of het nu gaat om industrie of om utiliteitsbouw, Elka Air heeft de ambitie om voor iedere situatie de meest optimale bevochtigingsoplossing te kunnen bieden.

Kwaliteit

Betrouwbaarheid

Service

Plezier

Over ons

Ruim 50 jaar geleden werd in 1964 door Elka Air gestart met het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige persluchtverstuivers. Deze verstuivers werden voornamelijk in de houtverwerkende industrie en in de bloemensector ingezet. Tot op de dag van vandaag vervaardigt het team specialisten van Elka Air zelfstandig kwalitatief hoogwaardige bevochtigingsinstallaties voor de industrie.
Kwaliteit
Betrouwbaarheid
Service
Plezier

Missie

Bij Elka Air vinden we dat naast temperatuur en ventilatie, een optimale vochthuishouding een vereiste is voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Wij zijn van mening dat juiste luchtvochtigheid zorgt voor product- en procesoptimalisatie. Om een optimale vochthuishouding te realiseren ontwikkelen, produceren en plaatsen wij kwalitatief hoogwaardige luchtbevochtigers en randapparatuur

Visie

Door toenemende vervuiling en stijgend besef wordt ons binnenklimaat belangrijker dan ooit. Wij geloven dat over 25 jaar alle panden naast voldoende ventilatie en luchtfiltratie ook over een luchtbevochtigingssysteem zal beschikken. De juiste relatieve luchtvochtigheid maakt onze gebouwen comfortabeler en gezonder.

Middels kwalitatief hoogwaardige luchtbevochtigers wenst Elka Air, nu en in de toekomst, een positieve bijdrage te leveren aan ons welbehagen en aan onze gezondheid, zodat mens en machine volledig tot hun recht komen.

Of het nu gaat om industrie of om utiliteitsbouw, Elka Air heeft de ambitie om voor iedere situatie de meest optimale bevochtigingsoplossing te kunnen bieden. Dit doen we met een zeer enthousiaste groep betrouwbare mensen die een gezamenlijke passie voor techniek, gezondheid en duurzaamheid delen.

Leveringsvoorwaarden

Op al onze offertes, op alle opdrachten aan ons en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de METAALUNIEVOORWAARDEN, zoals deze luiden volgens de laatstelijk aldaar neergelegde tekst. De leveringsvoorwaarden worden u op verzoek toegezonden.

De Metaalunievoorwaarden zijn zeer algemeen. Dit doen we bewust. Op deze manier bent u als relatie ervan verzekerd dat wij geen rare of onredelijke bepalingen opgenomen hebben.

Voor u als relatie is het van groot belang dat de overeenkomst die met ons gesloten wordt de Metaalunievoorwaarden als leveringsvoorwaarden kent. Hierdoor weten we zeker dat de verzekeringsmaatschappijen geen problemen maken van de gehanteerde voorwaarden in geval van calamiteiten.

Indien wij ons moeten conformeren aan uw inkoopvoorwaarden dan dient u er rekening mee te houden dat de verzekeraar in geval van calamiteiten mogelijk maar een beperkte dekking verleent. Met andere woorden, ook u loopt in dit geval meer risico.

Maak kennis met ons

Vragen? Wij staan u graag te woord.